FullRed is een ICT-organisatie opgericht in 2014 met als hoofddoel het begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit doen wij door het detacheren van de juiste ICT-professionals op het gebied van Testen, Java/Oracle ontwikkeling, maar ook op het gebied van Business Intelligence. Wij zijn anders! Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Wij weten wie de professional is die wij aanbieden bij de klant en wij weten wat voor persoon de opdrachtgever zoekt. Niet alleen de technische kennis is daarbij belangrijk, maar de professional moet ook passen bij de klant (IQ, EQ en VQ). En daar gaan wij heel ver in. Daarin zijn wij onderscheidend!

De tijd waarin wij nu leven heet de "informatie eeuw". In deze eeuw volgen nieuwe technologieën elkaar in snel tempo op en wij vinden het belangrijk dat wij als ICT-dienstverlener ook in de rol van Intermediair / Broker kennis en ervaring kunnen leveren met betrekking tot deze nieuwe technologische trends. Om succesvol te zijn zet FullRed ICT-deskundigen in die zich snel kunnen aanpassen en zich gemakkelijk nieuwe technologieën eigen kunnen maken. Wij helpen hierbij en zullen alle mogelijkheden bieden, zodat onze professionals deze kennis in eigen tempo in de door ons beschikbaar gestelde ontwikkelomgevingen eigen kunnen maken. Denk hierbij aan development tools zoals Java, Python en Scala voor bijvoorbeeld het verwerken van grote hoeveelheden data, Internet of Things, data visualisatie tools, maar ook aan techniek, waarmee onze opdrachtgevers geautomatiseerd kunnen (regressie) testen.

Onze professionals zijn gewend om te werken in DevOps  omgevingen, waarbij volgens Scrum/Agile  wordt gewerkt. Ze beschikken over actuele kennis en zijn door ons gescreend op hun intellectuele, maar ook op sociale vaardigheden, zodat onze opdrachtgevers er zeker van kunnen zijn dat we gedurende alle fasen van de ontwikkeling van de informatievoorziening een professionele bijdrage zullen leveren, maar vooral ook dat we de eisen en wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog verliezen. 

FullRed is volledig toegewijd tijdens het gehele spectrum van de systeemontwikkeling. Dit is van toepassing gedurende het ontwerp, het testen maar ook gedurende het management (volgens Scrum) ten behoeve van transactionele systemen (OLTP). En ook ten aanzien van business intelligence (BI) / data warehouse (DWH) systemen en oplossingen. FullRed is ontstaan uit een samenwerking tussen complementaire ondernemers die al meer dan 20 jaar actief zijn in de IT-branche.


Nieuwste Opdrachten

28 Mar
CI-CD ontwikkelaar
(Leeuwarden)

Locatie: Leeuwarden - Inzet: 36 uur per week
Duur van de opdracht: 7 maanden+

Details

28 Mar
Testmanagement / Senior Test Engingeer
(Groningen)

Locatie: Groningen - Inzet: 36 uur per week
Duur van de opdracht: 1 jaar+

Details

28 Mar
Technisch Consultant/ softwareontwikkelaar
(Groningen)

Locatie: Groningen - Inzet: 36 uur per week
Duur van de opdracht: 7 maanden+

Details

28 Mar
Ontwikkelaar (deta/vast)
(Utrecht)

Locatie: Utrecht - Inzet: 38 uur per week
Duur van de opdracht: 6 maanden+

Details

28 Mar
.NET Ontwikkelaar
(Arnhem (hybride))

Locatie: Arnhem (hybride) - Inzet: 36 uur per week
Duur van de opdracht: 1 jaar+

Details

Jr. Tester/Java developer

Heb jij affiniteit met ICT en/of ben je op dit moment al werkzaam in de ICT maar zoek je een nieuwe uitdaging?
Neem dan contact met ons op!

Freelancer?

Op zoek naar een mooie uitdagende opdracht? Meld je dan nu aan, dan gaan we voor je aan de slag!

Neem contact op

  • Gedempte Zuiderdiep 110 A

    9711 HM Groningen

  • +31 (0)591 85 10 84

  • info@fullred.nl