maandag 3 februari 2020

36 uren per week

Utrecht

6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Testen van het nieuwe informatiesysteem Payment Factory. Dit systeem wordt ontwikkeld op zowel het platform Java ( 3 teams) als het platform Cobol (1 team). In één van de 3 Java teams wordt een Java tester / scrummaster gezocht. Dit team werkt aan een een onderdeel van de Payment Factory dat het bestemmen van betalingen ontwikkeld en o.a. gekoppeld zal worden aan een externe database en een workflowmanagementsysteem. Naast testen wordt verwacht dat de werkzaamheden van de scrummaster worden uitgevoerd. We gaan hierbij uit van een ervaren scrummaster. Omdat de testwerkzaamheden bijna volledig met behulp van Robot Framework worden uitgevoerd is kennis van testautomatisering een vereiste. (bij voorkeur met Robot Framework). 

Het huidige betalingsverkeer van de Belastingdienst ondervindt een aantal significante problemen: 

1. Routering van betalingen gebeurd niet efficiënt. Er is veel handmatig werk waardoor vertraging in het verwerkingsproces ontstaat. 

2. Uitvalbehandeling wordt versnipperd over meerdere systemen uitgevoerd en is daardoor niet efficiënt. Het is daarmee ook lastig om de burger te informeren over de verwerking van een betaling. 

3. Inefficiënt betalingsverkeer. Door ingrijpende veranderingen (o.a. SEPA) en door de veranderende interne- en externe omgeving verloopt het huidige betalingsverkeer niet efficiënt en zijn aanpassingen kostbaar. 

 

De ambitie is om deze problemen op te lossen door de implementatie van een zgn. Payment Factory. 

 

 

Functie-eisen

EISEN

- T-map next foundation vereist 

- Minimaal 5 jaar ervaring als Java tester

- Minimaal 3 jaar ervaring als scrummaster in scrumteams

- Minimaal 3 jaar ervaring met testautomatisering zoals Robot Framework

WENSEN

- Kennis van SQL, TMAP Next, GIT, JIRA, ZOS en performance testen is een pré. Kennis van Robot Framework is een absolute pré

- Van de kandidaat wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig. Binnen de ART wordt scrum gewerkt. We vragen daarom om een 'T-shaped professional'.

GEDRAGSKENMERKEN

Wij zoeken iemand die makkelijk het initiatief neemt, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, diplomatiek, kritisch en communicatief vaardig is. Iemand zonder '9 tot 5 mentaliteit'.