woensdag 1 juli 2020

36 uren per week

Apeldoorn

6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Binnen IV Douane zijn we op zoek naar een Java-ontwikkelaar voor de keten Toezicht Goederen & Risicomanagement (TG&R). Voor het multidisciplinair team 'Mars' (procesgebied "Binnenbrengen, Uitgaan & Provianderen") zoeken we een Java-ontwikkelaar. De keten TG&R is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de procesgebieden "Binnenbrengen, Uitgaan & Provianderen", "Fysiek Toezicht" en "Risico & Intelligence". De ontwikkeling van nieuwe applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. 

De werkzaamheden zullen vooral uit bouwen bestaan maar ook zaken als ontwerp en test zullen binnen het team opgepakt moeten worden als de situatie daarom vraagt (bereidheid tot T-shape model). Het werk zelf wordt door het team iom productowner en businessowner bepaald, vastgesteld per PI en in sprints van 2 weken elk uitgevoerd.

Algemene taken van een teamlid binnen een MultiDisciplinair-team zijn: - Je draagt bij aan het verfijnen van backlog items - Je draagt bij aan het plannen van iteraties - Je draagt bij aan het meten en verbeteren van de uitgevoerde werkzaamheden - Je neemt actief deel aan de benodigde scrum sessies en events - Je werkt samen met andere multidisciplinaire teams om te zorgen dat de keten altijd blijft werken - Je ondersteunt en vervangt daar waar nodig collega's binnen het multidisciplinaire team.

Functie-eisen

EISEN

- Java/Jee en Java Script/Angular (typescript) certificering

- OCP (of vergelijkbaar)

- HBO werk- en denkniveau

- Ruime kennis en ervaring met Java en JEE 

WENSEN

- Jenkins 2, Maven 3, Webservices, Restservice, JPA (EclipseLink),Wicket, Angular

- Kennis van Git, JIRA, en Confluence 

- Kennis van testframeworks zoals Junit 5, Robot Framework IBM WebSphere Application Server (WAS 9), DB2, MQ

GEDRAGSKENMERKEN

- Goede communicatieve vaardigheden 

- Analytisch 

- Gericht op samenwerking (“teamplayer”) en kennisdeling/overdracht

- Flexibele instelling 

- Drive en doorzettingsvermogen.

- Scherp oog voor kwaliteit en security (OWASP)