z.s.m.

36 uren per week

Groningen

7 maanden+ 
Lijkt deze opdracht jou wel wat? En vind je dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie? Schrijf je dan nu in op deze opdracht.
Inschrijven

Functie-beschrijving

Organisatie

Nederlanders zijn ondernemers in hart en ziel. We staan internationaal bekend als mensen die zaken voor elkaar krijgen door onze open houding en de wil om vooruit te komen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) helpt om de dromen en visies van ondernemers werkelijkheid te maken. Wij snappen als geen ander wat er nodig is om visies te realiseren. Dag in dag uit maken we ons sterk om beleidsmakers en ondernemende Nederlanders te helpen. Met advies, financiering, de juiste contacten of gewoon een goed gesprek. En met soepele dienstverlening door een slimme organisatie en optimale inzet van digitale voorzieningen. Kopieer de url "https://www.youtube.com/watch?v=pzcK1a_SVUM" in uw browser voor "Het verhaal van RVO".

Achtergrond opdracht

Voor Business Intelligence afdeling van het Instituut Mijnbouwschade Groningen wordt een data-analist gevraagd. De data-analist heeft naast technische ook analytische vaardigheden om de data te interpreteren en te voorzien van achtergrond informatie. De ad-hoc analyses en terugkerende rapportages worden gebruikt door de interne en externe organisatie voor stuurinformatie. Je adviseert schade-experts, communicatie-experts, zaakbegeleiders of werkvoorbereiders over de cijfermatige dimensie van schade, waardedaling of immateriële dossiers. We zoeken iemand die zowel binnen het BI-team en IMG zijn of haar weg kan vinden en zelfstandig kan opereren.Parralel draag je bij aan de verbetering in de lijnorganisatie beleggen, trainen van personeel en het uitdragen van de data strategie binnen de organisatie.

Functie-eisen

Functie eisen

  • Analytische functie / Functie in proces verbetering (1 jaar)
  • Ervaring binnen (data)kwaliteit projecten

Wensen:

  • Kan queries bouwen

Competenties:

  • Communicatief sterk
  • Resultaat gericht
  • Stress bestendig
  • Team player
  • Onderzoekend