z.s.m.

36 uren per week

Utrecht

3 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Functieomschrijving

Voor de verdere groei en ontwikkeling van het team zijn wij op zoek naar een ervaren front-end webdeveloper. Vanwege de grote diversiteit aan technieken en systemen die binnen de Belastingdienst wordt gebruikt, is een brede ervaring met verschillende technieken en systemen een pré. Bijvoorbeeld, voor de website en hulpmiddelen vormen HTML5, CSS3 en Javascript de basis. Ook het ontsluiten van API’s en werken met systemen als Quark, Mindbreeze en Matomo behoren tot het werkpakket. Maar ook de nieuwsgierigheid en kunde om dingen zelfstandig en efficiënt uit te zoeken zijn belangrijke eigenschappen om hier succesvol te zijn. Tot slot, wij werken volgens de Agile Scrum principes, dus samenwerken en elkaar coachen zijn ook een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk.

Achtergrond opdracht:

Wie zijn wij?

Binnen de afdeling Klantinteractie en -services van de Belastingdienst is het team Webtools verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van www.belastingdienst.nl en de interactieve hulpmiddelen die daarop aangeboden worden. Het is natuurlijk fantastisch dat zoveel mensen gebruik maken van waar wij dagelijks mee bezig zijn, maar dit brengt ook bijzondere uitdagingen met zich mee. Zo is er bijvoorbeeld bijzonder veel aandacht voor de toegankelijkheid van de website zodat dat alle Nederlanders, zonder uitzondering, in staat zijn hun eigen zaken zo goed mogelijk zelf te regelen. Of de continue uitdaging om de techniek achter de website en hulpmiddelen relevant te houden, zodat de website toekomstbestendig blijft. Kortom, een dynamische omgeving waarin je op ieder ervaringsniveau kunt groeien en de resultaten van jouw werk door miljoenen mensen gezien worden.

Wie zoeken wij?

oor de verdere groei en ontwikkeling van het team zijn wij op zoek naar een ervaren front-end webdeveloper. Vanwege de grote diversiteit aan technieken en systemen die binnen de Belastingdienst wordt gebruikt, is een brede ervaring met verschillende technieken en systemen een pré. Bijvoorbeeld, voor de website en hulpmiddelen vormen HTML5, CSS3 en Javascript de basis. Ook het ontsluiten van API’s en werken met systemen als Quark, Mindbreeze en Matomo behoren tot het werkpakket. Maar ook de nieuwsgierigheid en kunde om dingen zelfstandig en efficiënt uit te zoeken zijn belangrijke eigenschappen om hier succesvol te zijn. Tot slot, wij werken volgens de Agile Scrum principes, dus samenwerken en elkaar coachen zijn ook een belangrijk onderdeel van ons dagelijks werk.

 

Functie-eisen

Functie-eisen

·         Je hebt een HBO - diploma in een relavante ICT-richting

·         Aantoonbare ervaring met het begeleiden van (front-end) development teams in de rol van
senior developer.

·         Ervaring in Agile werken.

·         Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

·         Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met IBM WCM

·         Minimaal 3 jaar ervaring met html5, javascript, jquery, sass/css3, bootstrap en XSLT

Wensen:

·         Analyseren· Flexibiliteit· Resultaatgerichtheid· Samenwerken· Zelfontwikkeling

·         Je hebt ervaring met het toepassen van de WCAG richtlijnen en onderschrijft hun nut en noodzaak·

·         Je hebt kennis van en ervaring met het inrichten van een webontwikkelstraat en de onderdelen die daarin een rol kunnen spelen zoals Grunt, Gulp en/of Webpack·

·         Kennis van en/of ervaring met Tag management is een pré·

·         Kennis van en/of ervaring met Testmethodes en -tools zijn een pré·

·         Ervaring met werken in Agile teams is een pré

·         Ben jij een ervaren, breed geïnteresseerde front-end webdeveloper die graag samen met collega's continu de uitdaging opzoekt om zo beter te worden? Misschien ben jij dan wel de perfecte match met onderstaande vacature. Het team Webtools is namelijk op zoek naar een veelzijdige en enthousiaste collega.