maandag 8 maart 2021

36 uren per week

Assen

5 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Opdrachtbeschrijving

We zoeken een ontwikkelaar met brede kennis van Java, Oracle en ESRI. Rest services, spring boot, Angular en Maven. Oracle 11g/12c databases, PL/SQL . Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft. In nauwe samenwerking met meerdere teams moeten in verloop van dit jaar formulieren worden ontwikkeld voor de registratie van Pachtcontracten voor percelen en visserij. Bij dit formulier hoort natuurlijk ook een geo-component zodat duidelijk is waar het contract over gaat. Het idee is zo generiek mogelijk te bouwen, met veel gebruik van templating, standaard frameworks voor validatie, configuratie mogelijkheden voor FAB, gebruik van CMS voor content (zoals tekst, links, beelden etc.) en een solide logica in de backend om zaken zoals het voorinvullen, cachen en doorsturen van informatie centraal te kunnen regelen.

Achtergrond opdracht

Er worden binnen verschillende projecten en beheerwerkzaamheden diverse functionaliteiten ontwikkeld en naar productie gebracht over de OTAP straat. We zoeken hiervoor een ontwikkelaar met gedegen kennis van Java, ESRI, webservices en PL/SQL voor het maken en onderhouden van onze applicaties. Hieronder wordt verstaan: het analyseren van de verdere levensloop van de applicatie (bijv. uitfaseren, vernieuwbouw, archiveren etc.). De functionaliteiten worden op een Agile manier ontwikkeld. Je wordt ingezet in nieuw team, waarbinnen naast het werk (ondanks Corona) ook plek is voor een lolletje of een goed gesprek.

Organisatorische context en cultuur

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

 

Functie-eisen

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

HBO/WO niveau

Professionele Kennisgebieden

Professional Developer Scrum

Kwaliteitenprofielen

Applicatieontwikkeling

Werk- en denkniveau

Java / 4 jaar ervaring

Angularjs of vergelijkbare SPA frameworks / 2 jaar ervaring

Servicebouw SOAP & REST / 2 jaar ervaring

ArcGIS API for JavaScript / 3 jaar ervaring 

Wensen
Competenties

We zoeken een open collega die van aanpakken weet, maar daarbij zijn/haar toekomstige collega's niet uit het oog verliest. Iemand die het leuk vindt om voor 100% kwaliteit te gaan, in nauwe samenwerking met de collega's in het team.

Aanvullende kennis

Aantoonbare relevante ervaring met agile/scrum

Overige functiewensen

Bekendheid met het werken bij de Rijksoverheid