z.s.m.

37 uren per week

Groningen

1 jaar+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

We zoeken een empatische BI / Data warehouse specialist

Het team bestaat uit 5 teamleden en 1 Product Owner  en 1 Scrum Master. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar, HBO-niveau.

We zijn niet voor niets op zoek naar een “eigenwijze” collega. We zijn niet het grootste (5 collega’s) maar wel het meest enthousiaste team vinden we zelf en daar praten we graag over.

Werkzaamheden:
1 medewerker is Single Point of Failure op verschillende kritieke kennisgebieden. Na het wegvallen van de backup medewerker heeft slechts 1 medewerker nu als enige senioriteit en verantwoordelijkheid op het data gebied. 

We missen slagkracht in het creëren van dashboards en rapportages ten behoeve voor zowel de techniek- als de business organisatie. De vraag hiernaar loopt enorm op.

Op dit moment is het niet mogelijk om inzichten op te leveren op basis van de data die is/wordt verzameld, zodat DA&G niet in staat is om business vraagstukken te beantwoorden.

Het optimaliseren van (klant)rapportages blijft nu ook liggen, hierdoor lopen mogelijk inkomsten mis en blijven klanten minder tevreden met de huidige informatievoorziening.

De behoefte vanuit het bedrijf om zelf rapportages te maken wordt ook steeds groter, hier willen we op inspelen door hen hierbij te ondersteunen. Dit lukt nu niet.

Hierdoor blijven de volgende use cases bijvoorbeeld liggen of gaan traag: E2E monitoring traject, vernieuwde CMDB, capacity management dashboards, integrale diensten monitoring dashboards, verbeterde tellingen rapportage en verbeterd facturatieproces, waaronder automatische facturatie servers.

Door de hoeveelheid werk die er nu ligt voor de Virtuele Werkplek, kunnen we geen tijd besteden aan de Modern Workplace dienst. Laat staan voor andere EUS diensten.

 

Functie-eisen

EISEN:

  • Elastic (ruime ervaring en parate kennis)
  • B.I.
  • ETL processen