maandag 17 mei 2021

40 uren per week

Groningen

6 maanden+ 
Lijkt deze opdracht jou wel wat? En vind je dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie? Schrijf je dan nu in op deze opdracht.
Inschrijven

Functie-beschrijving

Organisatie

Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken.

De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving.

De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.

Achtergrond opdracht

In verband met de steeds meer groeiende functionaliteit binnen de applicatie Atabix en de bijna wekelijkse steeds complexere releases is er dringend behoefte aan een senior tester/ testmanager

Als ervaren tester/ testmanager word je verantwoordelijk voor het managen en coördineren van de gebruikersacceptatietesten (GAT) van de kritische IMG-trajecten het plannen en het beoordelen van de schades. Het gaat om bedrijfskritische uitvoeringsprocessen met een groot afbreukrisico zodat er veel nadruk ligt opl de kwaliteit en voortvarendheid van de uitvoering van het testtraject. Daarnaast stroop je ook zelf de mouwen op en springt bij waar nodig. Je werkt intensief samen met het IMG team bestaande uit een kleine hepdesk, een POer, een IAer en een FBer.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat alles schade als gevolg van gaswinning in het Groningerveld en de gasopslag Norg afhandelt. Kwam voorheen alleen de fysieke schade aan woningen in aanmerking, tegenwoordig geldt dat ook voor andere schadevormen zoals immateriële schade of waardedaling.

En voor schade aan bedrijfspanden en infrastructurele of waterbouwkundige werken. Het woord tijdelijk is er vanaf. Dat betekent dat – zo lang er mijnbouwschade kan ontstaan in Groningen- er een onafhankelijk aanspreekpunt is dat de schade afhandelt. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (hierna IMG) heeft de taak schadeafhandeling uit te voeren. en richt zich uitsluitend op de vergoeding van fysieke mijnbouwschade, waardedaling en immateriële schade. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen.

Functie-eisen

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Testmanager (GAT).

Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

  • Bewezen kennis en ervaring met agiletechnieken zoals SCRUM;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;

Wensen

  • Naast het testen en de testmanagerrol wordt ook gevraagd om mee te denken in het optimaliseren van de relevante IMG processen.
  • Ervaring als Agile Quality Coach

Competenties

  • Uitstekende coördinerende, advies- en presentatievaardigheden
  • Flexibel en creatief
  • Resultaatgericht én in staat om zaken voor elkaar te krijgen door inzet en vasthoudendheid