z.s.m.

40 uren per week

Groningen

6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Organisatie

Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Achtergrond opdracht

Als ervaren FBer word je mede verantwoordelijk voor het FB an de applicatie Atabx. Atabix ondersteunt een van de kritische IMG-trajecten te weten het plannen en het beoordelen van de schades. Het gaat om bedrijfskritische uitvoeringsprocessen met een groot afbreukrisico zodat er veel nadruk ligt opl de kwaliteit en voortvarendheid van het doorvoeren van verbeteringen. Je werkt intensief samen met het IMG team bestaande uit een kleine hepdesk, een POer, 2 BA en 2 FBers en je springt binnen het team ook bij waar nodig.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat alles schade als gevolg van gaswinning in het Groningerveld en de gasopslag Norg afhandelt. Kwam voorheen alleen de fysieke schade aan woningen in aanmerking, tegenwoordig geldt dat ook voor andere schadevormen zoals immateriële schade of waardedaling.

En voor schade aan bedrijfspanden en infrastructurele of waterbouwkundige werken. Het woord tijdelijk is er vanaf. Dat betekent dat – zo lang er mijnbouwschade kan ontstaan in Groningen- er een onafhankelijk aanspreekpunt is dat de schade afhandelt. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (hierna IMG) heeft de taak schadeafhandeling uit te voeren. en richt zich uitsluitend op de vergoeding van fysieke mijnbouwschade, waardedaling en immateriële schade. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen.

In verband met de steeds meer groeiende functionaliteit binnen de applicatie Atabix en de bijna wekelijkse steeds complexere releases is er behoefte aan een functioeel beheerder

 

Functie-eisen

Functie eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring met functioneel beheer
 • Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met Atabix
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Bewezen kennis en ervaring met agiletechnieken zoals SCRUM

Wensen:

 • All rounder, moet bereid zijn 2 dagen op locatie te werken
 • Een onderdeel van de functie is ook een stukje IA, procesbeschrijven en testen.
 • Darnaast wordt ook gevraagd om mee te denken in het optimaliseren van de relevante IMG processen

Competenties:

 • Uitstekende coördinerende
 • Advies- en presentatievaardigheden
 • Flexibel en creatief
 • Resultaatgericht én in staat om zaken voor elkaar te krijgen door inzet en vasthoudendheid
 •