z.s.m.

36 uren per week

Assen

6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

Binnen het Mestapplicatiecluster wordt er een uitvraag gedaan voor een T shaped ontwikkelaar. Je gaat binnen het generieke Dev/Ops team Gazoo functioneren en daar de Agile manier van werken ondersteunen en uitdragen. De nadruk zal liggen bij het vervullen van de rol van

ontwikkelaar, in de breedste zin van het woord (helpen bij analyses, inschattingen maken van hoeveelheid werk, ontwikkelen, ondersteunen testers, collegiale review, etc.). Er wordt dus verwacht dat je, naast de ontwikkelwerkzaamheden, ook andere teamwerkzaamheden wil en

kan oppakken (zoals beheer, testen). Er is sprake van nauwe samenwerking met de klant en een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid. Het kan zijn dat in de loop van het contract ook het draaien van consignatiediensten tot de taken kan gaan horen.

Er worden binnen verschillende projecten en beheerwerkzaamheden diverse functionaliteiten ontwikkeld en naar productie gebracht over de OTAP straat. We zoeken een ontwikkelaar met brede kennis van Java en Angular. Webservices, spring boot en deployen naar een JBoss server hebben geen geheimen voor jou. Je bent bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het project dit nodig heeft.

In nauwe samenwerking met meerdere teams moeten formulieren en applicaties worden ontwikkeld voor de registratie van Pachtcontracten. Het idee is zo generiek mogelijk te bouwen, met veel gebruik van templating, standaard frameworks voor validatie, configuratie mogelijkheden voor FAB, gebruik van CMS voor content (zoals tekst, links, beelden etc.) en een solide logica in de backend om zaken zoals het voorinvullen, cachen en doorsturen van informatie centraal te kunnen regelen. De functionaliteiten worden op een Agile manier ontwikkeld. Je wordt ingezet in nieuw team, waarbinnen naast het werk (ondanks Corona) ook plek is voor een lolletje of een goed gesprek.

 

Functie-eisen

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring met Java
  • Minimaal 1 jaar ervaring met Angular
  • Minimaal 1 jaar ervaring met servicebouw SOAP & REST
  • HBO / WO niveau

Wensen:

  • Bekendheid met het werken bij de Rijksoverheid
  • Aantoonbare relevante ervaring met agile/scrum

Competenties:

  • We zoeken een open collega die van aanpakken weet, maar daarbij zijn/haar toekomstige collega's niet uit het oog verliest.
  • Iemand die het leuk vindt om voor 100% kwaliteit te gaan, in nauwe samenwerking met de collega's in het team.