maandag 1 augustus 2022

36 uren per week

Apeldoorn

5 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Functie-beschrijving

Achtergrond opdrachtIn de context van het dienstonderdeel Centraal Administratieve Processen, aandachtgebied Ontvangen en Mededelen, vindt momenteel een vernieuwingsslag plaats. Het project Multikanaal Mededelen 2.0 (MKM2.0) behoort bij de speerpunten van de vernieuwingsagenda van de dienst. Het project MKM2.0 heeft als doel om het hart van de huidige procesverwerking-, transformatie en documentopmaakmodules te vervangen. Het systeem MKM2.0 omvat een kern die bestaat uit een EOMS-oplossing met Inspire Scaler, Designer, incl. Interactive, terwijl DocbridgePilot koppelt naar de printstraat. Daarnaast worden aanvullende functies, bv voor beheer, ontwikkeld met o.a. Java en Java-script. Momenteel lopen de voorbereidingen voor zowel implementatie als voor de migraties. In dit kader zijn we op zoek naar enkele senior Java en Java-script ontwikkelaars. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek te werken. . De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, van nieuwbouw tot regulier onderhoud. De opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit.

Er wordt gewerkt met verschillende ontwikkelmethoden, waaronder een specifieke invulling van Agile /Safe. We zijn op zoek naar een teamspeler met meer dan voldoende kennis van en meerjarige ervaring met minimaal grote delen van het geschetste werkveld. Je bent goed in staat om snel kennis op te bouwen, maar vooral ook te delen. Kortom een uitdagende opdracht waarin gevraagd wordt om van operationeel t/m strategisch niveau te kunnen schakelen.

Functie-eisen

Functie eisen

  • Kennis van en ervaring met Java en of Java-script
  • Minimaal 2 jaar ervaring op HBO niveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen de Belastingdienst in de afgelopen 3 jaar


Competenties

  • Ontwikkelvaardigheden

Must.

  • Je hebt kennis van de genoemde producten opgedaan middels ervaring binnen projecten of een beheer-situatie.
  • Je bent de Nederlandse taal machtig.

Sterke voorkeur.

  • Je hebt meerjarige ervaring met minimaal één van beide talen.
  • Je hebt aantoonbare recente ervaring binnen de Dienst (laatste 3 jaar).
  • Je bent nauwkeurig en analytisch en gebruikt deze competenties om procesmatig en probleemoplossend te denken.
  • Je bent een team-speler, waarin je zelf voor je eigen bijdragen verantwoordelijk blijft, en tegelijkertijd goed bent in geven en krijgen van feedback, zowel inhoudelijk als op proces-niveau.