z.s.m.

40 uren per week

Zwolle

3 maanden+ 
Lijkt deze opdracht jou wel wat? En vind je dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie? Schrijf je dan nu in op deze opdracht.
Inschrijven

Functie-beschrijving

Over de organisatie

De opdrachtgever is 1 van de 6 regionale netbeheerders in Nederland. Haar belangrijkste taak als netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het gas- en elektriciteitsnet in in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ook zorgen ze voor het transport van energie.

Over deze opdracht

Bij onze klant bedrijfsonderdeel EBS is de afdeling NA en daarbinnen zijn verschillende kennisteams. In kennisteam Infrastructure ga je dagelijks samenwerken met de elf andere teamleden. Daarnaast zal je, afhankelijk van het onderwerp, ook samenwerken met teamleden van de andere kennisteams binnen NA. Je werkt op locatie Zwolle en er zijn collega's op locatie Weert waar je regelmatig contact mee hebt. Samen met een ervaren netwerk architect maken jullie van netwerk infrastructuur ontwerpen, slimme werkende oplossingen. Een belangrijk onderdeel van je werk is het configureren van netwerk componenten en die met elkaar laten samenwerken.

In onze infrastructuur zitten vele verschillende, unieke en speciale apparaten die nog verder worden ontwikkeld door de andere kennisteams, voor de aansturing van het energie netwerk. Hierdoor zit er een vernieuwde, ontdekkende en experimentele kant aan ons werk, wat het zo leuk, spannend en uitdagend maakt. Deze oplossingen zijn nodig om de energie transitie waar wij midden in zitten mogelijk te maken, de veiligheid van onze omgeving nog verder te verbeteren, het groeiende gebruik van ons OT netwerk te faciliteren en om de infrastructuur te moderniseren.

Onze klant is een vol continue bedrijf en bij EBS doen wij de dagelijkse aansturing van het energie netwerk van groot deel van Nederland. Help mee om de energie transitie mogelijk te maken en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan een maatschappelijk vraagstuk wat ons allemaal raakt.

Waar je als Network Solution Engineer vooral mee bezig bent:

 • Meedenken en ondersteunen van de netwerk architect in oplossingen en het maken van keuzes.
 • Realiseren van die gekozen oplossingen in werkende oplossingen door het installeren, configuren en laten samenwerken van netwerk infrastructuur componenten.
 • Je helpt mee in het ontwikkelen en verbeteren van de veiligheid ons OT infrastructuur netwerk.
 • Je helpt mee in het mogelijk maken van de verwachte groei en modernisering van ons OT infrastructuur netwerk.
 •  

 

Functie-eisen

Functie eisen

 • Als Network Solution Engineer voel jij je helemaal thuis in een technische netwerk infrastructuur omgeving om van een ontwerp een werkende oplossing te maken. Je hebt de afgelopen vijf jaren netwerk technische infrastructuur opdrachten gedaan en ook opleidingen gevolgd op dat vakgebied. Je weet hoe je binnen een netwerk architectuur moet werken en begrijpt die principes goed, om daarbinnen slimme, werkende oplossingen te realiseren. Je bent bekend met Interface protocollen, Identity & Access Management, Patching, netwerk segmentering, virtualisatie, redundantie, hoge beschikbaarheid, Fortinet en Cisco.
 • NA is in een overgang om Agile te gaan werken door SAFe te gaan gebruiken voor ons werk. Daarom is kennis en ervaring van Agile, SCRUM of SAFe een pré.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare en kennis en ervaring van minimaal vijf jaar met netwerk technische infrastructuur opdrachten en opleidingen gevolgd op dat vakgebied.
 • Gewend om als teamplayer samen te werken met verschillende disciplines/afdelingen.
 • Goede beheersing van het Nederlands en de Engelse taal.