Jan Suierveld

Senior Java Developer


Jan is als ervaren Java ontwikkelaar uitvoerend betrokken bij de ontwikkeling, bouw en onderhoud van effectieve en veilige webapplicaties en werkende backend services. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij de rijksoverheid (CJIB), het grootbedrijf en het MKB. Door deze ervaring, uitgebreide kennis van Java frameworks en het behalen van het SCJP certificaat is zijn code van een goede kwaliteit. Jan is een allrounder die trends en ontwikkelingen van de verschillende aspecten van systeemontwikkeling volgt en omarmt.

Jan werkt graag in een heterogeen team (Devops/Agile Scrum) aan urgente en actuele applicaties. Hij is hierbij gedreven om collega’s en andere afdelingen te betrekken bij het ontwikkelproces. Daarnaast heeft Jan veel affiniteit met de automatisering van het ontwikkelproces zelf.

Als persoon kenmerkt Jan zich als analytisch persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij is resultaatgericht en kan onder druk presteren. Hij hecht in zijn werk waarde aan uitstekende kwaliteit en heldere documentatie.