Marco Hartman

Eigenaar - contracting/finance


Ervaren allround Senior Business Intelligence specialist / Functioneel Ontwerper met een brede kennis en inzetbaarheid op heel veel ICT (deel)gebieden. Op het gebied van Business Intelligence veel kennis opgedaan m.b.t. Data Warehousing, Data Warehouse architectuur, Data Vault Modelling, Dimensional Modelling, ETL ontwerp en ontwikkeling en het opstellen van functionele en technische ontwerpen.

"Mijn kwaliteiten komen vooral goed tot uiting in een rol als BI Consultant die ‘de handen ook uit de mouwen kan steken’. In 1991 begonnen als programmeur, doorgegroeid naar functioneel ontwerper/analist, als beheerder voor datacenters gewerkt en vanaf 2004 diverse BI projecten gedaan als ETL-ontwikkelaar, ontwerper en analist. Mijn kracht ligt in het vermogen om pragmatisch, snel en resultaatgericht oplossingen te leveren. Ik ben een echte teamplayer maar ik kan ook zelfstandig opdrachten uitvoeren of een groep ontwikkelaars aansturen en begeleiden."

Communicatief, sterk analytisch, sterk in organiseren en plannen, resultaatgericht, kwaliteit gericht,  vasthoudend, teamplayer maar ook zelfstandig sterk.