Kevin de Boer

Testautomation Developer


Kevin is in 2014 afgestudeerd als Bachelor Informatica, maar is uiteindelijk carrière gaan maken in QA (Quality Assurence) en testen door zijn historische betrokkenheid bij het bewaken van de kwaliteit van de ontwikkelde software. Doordat hij hierdoor bekwaam is in zowel programmeren als testen, beschikt hij over de ideale vaardigheden voor testautomatisering. 
Kevin is gewend om te werken in een (scrum) team. Hij maakt geen onderscheid in nederlandse of internationale teams; hij spreekt zowel nederlands als vloeiend engels.
De twee voornaamste projecten waaraan hij heeft meegewerkt zijn voor Paylogic het testen van de volledige restyle van de frontoffice webapplicatie voor kaartverkopen, en voor het UMCG het testen van de webapplicatie waarin de toegang en autorisatie voor het EPD (Electronisch Patiënten Dossier) wordt vastgelegd.
Zijn ambitie is om expert te worden op het gebied van testautomatiseren. Momenteel ligt zijn ervaring in het geautomatiseerd testen van webapplicaties, maar hij zou ook graag meer ervaring op willen doen in bijvoorbeeld performance testen, en het inrichten van testinfrastructuur.