FullRed verwelkomt nieuwe medewerkers !

FullRed ICT Intermediairs is zoals in onze eerdere nieuwsberichten al aan de orde is gekomen gestart met de voorbereidingen van het Test Professionals Programma!

Wij zijn hiervoor begonnen met het werven van een Trainer-coach en het in dienst nemen van twee interne FullRed Professionals. De Trainer-coach zal onze professionals bekwamen in het Testvak, maar vooral ook in het functioneren binnen de DevOps teams van onze opdrachtgevers.

Onze nieuwe FullRed Professionals met al brede ICT-kennis en ervaring zullen zich via ons Test Professionals programma nog verder kunnen bekwamen, zodat ze nog beter inzetbaar zullen zijn en hiermee toegevoegde waarde kunnen leveren in de DevOps teams van onze opdrachtgevers.

Het door ons aangeboden Test Professionals programma

Voor de vraag naar Testers binnen genoemde DevOps teams is FullRed gestart met een nieuw programma voor mensen met een MBO of HBO opleiding in de techniek en/of ICT, die zich willen specialiseren in het testen van software. Gedurende ons Test Professionals programma krijg je de gelegenheid je te ontwikkelen als gecertificeerd Test professional, waarbij je onder begeleiding van onze ervaren testmanagers een opleiding en/of stage programma bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf mag doorlopen. Na de succesvolle afronding van dit programma kom je in dienst van FullRed, waarbij je aan de slag kunt als Test professional. Binnen FullRed zijn zowel op het persoonlijke als op het professionele vlak erg veel mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen. Naast programma's op het gebied van het testvak zijn er ook mogelijkheden om door te groeien naar andere rollen binnen DevOps teams zoals bijvoorbeeld die van business analist, ontwerper, architect of beheerder.

Wie zoeken wij?

Je bent ondernemend en hebt minimaal een afgeronde MBO of (bijna) afgeronde HBO opleiding in de techniek en/of ICT. Je bent geïnteresseerd in software testen en/of geautomatiseerd testen. Met anderen samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid en je weet anderen te inspireren en te overtuigen. Je bent klantgericht en hebt een sterk analytisch vermogen. Wil jij doorgroeien, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Kies dan voor het Test Professionals programma en start jouw carrière bij FullRed.

Wat bieden we jou?

Na een positief kennismakingsgesprek kun jij onder begeleiding van een zeer ervaren testmanager starten met een certificeringsprogramma op het gebied van Agile testen. Na dit programma ben je ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) gecertificeerd en begint jouw professionele loopbaan in de vorm van een stage en/of opdracht bij een gerenommeerd bedrijf in Nederland.

Door deze aanpak ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Gedurende het programma kun je met vragen, problemen of advies altijd terecht bij je testmanager of je persoonlijke coach.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het Test Professionals Programma van FullRed en voldoe je aan de hierboven gestelde eisen?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar Sokhina@fullred.nl of neem contact met Sokhina Atzema (06-46227497).