De IT-branche is volop in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Om mee te kunnen groeien wordt er enorm geïnvesteerd. Dit komt hoofdzakelijk doordat informatietechnologie een steeds belangrijkere plaats inneemt in de bedrijfsvoering van bijna alle bedrijven.

Om het tijdelijke tekort aan IT-expertise op te kunnen vangen, wordt steeds vaker een beroep gedaan op externe deskundigheid. Deze trend zal zich de komende jaren voortzetten en tot gevolg hebben dat steeds meer professionals sneller van baan wisselen of als zelfstandig ondernemer op zoek gaan naar uitdagende projecten.

FullRed is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers en ICT-expertise op het gebied van: Java Development, Test (Automatisering) en Business Intelligence. Aanvullend beschikken wij ook over zeer ervaren scrummasters en productowners. FullRed heeft eigen personeel, maar zoekt waar nodig ook zeker de samenwerking met zeer capabele zelfstandig ondernemers (onze flexibele schil), waarmee we een duurzame en jarenlange relatie hebben opgebouwd. FullRed voorziet in die behoefte en kan daardoor als uiterst betrouwbare partner voor opdrachtgevers optreden. 

FullRed is een dynamisch bedrijf. Wij bewegen mee met nieuwe technologische ontwikkelingen en de veranderende vragen van onze opdrachtgevers. In deze dynamiek streven wij niet alleen naar de ontwikkeling ten behoeve van onze opdrachtgevers, maar ook onze professionals moeten zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien.