Eigen medewerkers

FullRed heeft een steeds groeiend aantal eigen medewerkers in dienst: java developers, test developers en business intelligence specialisten. Stuk voor stuk zijn het kanjers in hun vakgebied! We hebben junior, medior en senior professionals. Heeft uw bedrijf extra capaciteit nodig op 1 van deze vakgebieden, informeer dan vrijblijvend naar hun beschikbaarheid!

ZZP-ers

Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring op hun vakgebied bij gerenommeerde klanten en/of op grote projecten. Ze zijn zelfstandig ondernemer en samen met FullRed wordt er gekozen voor de aanbieding van een kandidaat bij één van onze opdrachtgevers. Dit is een door ons uiterst zorgvuldig uitgevoerde activiteit.

 

De FullRed professional kiest altijd zélf voor de opdracht waarop hij door ons wordt aangeboden. Die zelfstandigheid brengt met zich mee dat er een grote inzet, motivatie en betrokkenheid wordt ontwikkeld om de opdrachtgever op resultaatgerichte manier te helpen bij het bereiken van de project doelstellingen.
Het welslagen van de projectdoelstellingen wordt in belangrijke mate bepaald door de diepgaande kennis, projectervaring en doelgerichte wijze van communicatie van onze professionals.

FullRed professionals denken mee met de opdrachtgever en zijn proactief, resultaatgericht, sociaal, gemotiveerd, oprecht en niet in de laatste plaats zeer betrouwbaar!