Wij zijn op zoek naar Java Developers!

 

Java Developer (FullRed ICT)

Zin om met ons te werken aan uitdagende Java technologieën en projecten voor onze klanten. We zijn op zoek naar ambitieuze Java Developers die zich zowel op technisch als ook op persoonlijk vlak willen ontwikkelen. Jij bent ongetwijfeld slim (IQ), maar kun jij onze klanten ook “lezen” (EQ) en goed communiceren en de eisen en wensen van klanten vertalen naar passende oplossingen? Ga jij flexibel om met veranderingen (VQ) oftewel bij jij Agile? Die combinatie vinden wij erg belangrijk dus maken we graag kennis met jou!

Jouw rol als Java Developer 

Als Java Developer bij FullRed ICT Intermediairs werk je mee aan uiteenlopende projecten voor diverse en interessante opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteit in alle lagen van applicaties en werkt met actuele technieken, ontwikkeltools en methoden. 

Wie zijn jouw collega’s? 

Jouw collega’s zijn net als jij gepassioneerd door techniek en willen vooroplopen als het gaat om nieuwe tools, frameworks, technologieën of methodologieën. Je komt terecht in een kleine groep gezellige, maar vooral ook inspirerende collega’s. Samenwerken en kennis delen staan binnen het team centraal. Hiertoe organiseren wij regelmatig meetings waarin nieuwe technologieën in een ontspannen en gezellige sfeer worden besproken.

Jouw profiel

Voor de functie van Java Developer zijn wij op zoek naar iemand die past in het volgende profiel: 

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. 
  • Je hebt ervaring met Java (minimaal 2 jaar). 
  • Je hebt ervaring met CSS, HTML5, jQuery, Angular, Spring en Hibernate. 
  • Design Patterns zijn niet nieuw voor je. 
  • Je bent nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in je vakgebied. 

 

Waarom FullRed ICT Intermediairs?

FullRed ICT Intermediairs is 10 jaar geleden gestart en actief in de vakgebieden: Business Intelligence, Test Automation en Java Development. FullRed is een kleine, maar zeer gewaardeerde speler in de ICT-markt en daar zijn wij heel erg trots op. Onze Developers zijn in staat om complexe IT-vraagstukken op te lossen voor onze klanten. Denk daarbij aan klanten zoals ING Bank, Rabobank, Triodos Bank, Dienst Uitvoering Onderwijs, DICTU/Ministerie van Economische Zaken en de Provincie Groningen, maar klanten zoals de RDW en Centrum voor Veilig Wonen.

We vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Dat gaat volgens ons het beste in een omgeving waarin jij je thuis voelt. Een werkomgeving die informeel is en inspireert. Bij FullRed kennen we geen hiërarchische barrières. Iedereen kan bij de voornaam en direct worden aangesproken (medewerkers en directie). Binnen FullRed bestaan zeer veel mogelijkheden om jezelf verder te bekwamen en te ontwikkelen. Een bedrijf waar je wordt gestimuleerd om je eigen keuzes te maken, zodat je op zowel technologisch als persoonlijk vlak kunt groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat je gegeven deze randvoorwaarden en werkomgeving kunt uitgroeien tot een zeer ervaren professional, waarin rijkdom of geluk een logisch gevolg zijn.

Wat bieden we jou? 

  • Een goede balans tussen werk en privé. 
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en trainen. 
  • In overleg met jou en waar jouw voorkeur naar uitgaat bestaan mogelijkheden voor het beschikbaar stellen van een auto of mobiliteitsvergoeding, mobiele telefoon en laptop.

Interesse? 

Stuur jouw CV naar freddie@fullred.nl