Test Professionals Programma in 2016 van start!

FullRed ICT is een jonge en ambitieuze ICT dienstverlener die sinds de oprichting in 2014 met veel succes invulling geeft aan de werving, selectie en detachering van IT professionals voor haar opdrachtgevers. FullRed ICT detacheert IT professionals op het gebied van onder meer systeemontwikkeling (Oracle & Java), Business Intelligence, Projectmanagement, Business Analyse, Testmanagement en Testanalyse. Sinds een jaar is er een sterke toename in de vraag naar Scrummasters, Developers en Testers binnen de DevOps teams van onze opdrachtgevers.

Voor de vraag naar Testers binnen genoemde DevOps teams is FullRed ICT gestart met een nieuw programma voor mensen met een MBO of HBO opleiding in de techniek en die zich willen specialiseren in het testen van software. Gedurende ons Test Professionals programma krijg je de gelegenheid je te ontwikkelen als gecertificeerd Test professional, waarbij je onder begeleiding van één van onze ervaren testmanagers een stage programma bij een gerenommeerd Nederlands bedrijf mag doorlopen. Na de succesvolle afronding van dit programma kom je in dienst van FullRed ICT, waarbij je aan de slag kunt als Test professional. Binnen FullRed ICT zijn zowel op het persoonlijke als op het professionele vlak erg veel mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Je bent ondernemend en hebt minimaal een afgeronde MBO of (bijna) afgeronde HBO opleiding in de techniek. Je bent geïnteresseerd in software testen en/of geautomatiseerd testen. Met anderen samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid en je weet anderen te inspireren en te overtuigen. Je bent klantgericht en hebt een sterk analytisch vermogen. Wil jij doorgroeien, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden? Kies dan voor het Test Professionals programma en start jouw carrière bij FullRed ICT.

Wat bieden we jou?

Na een positief kennismakingsgesprek kun jij onder begeleiding van een zeer ervaren testmanager starten met een certificeringsprogramma op het gebied van Agile testen. Na dit programma ben je ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) gecertificeerd en begint jouw professionele loopbaan in de vorm van een stage bij een gerenommeerd bedrijf in Nederland.

Door deze aanpak ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Gedurende het programma kun je met vragen, problemen of advies altijd terecht bij je testmanager of je persoonlijke coach.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het Test Professionals Programma van FullRed ICT en voldoe je aan de hierboven gestelde eisen?

Stuur dan een mail naar Sokhina@fullred.nl of neem contact met Sokhina Atzema (06-46227497).