z.s.m.
40 uur per week
Apeldoorn
10 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Opdrachtomschrijving

Over de organisatie

Belastingdienst Helaas kunnen wij geen ZZP-ers aanbieden bij de belastingdienst. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door Circle8. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met Circle8

Over deze opdracht

We zijn op zoek naar een test automation engineer die het leuk vindt om te werken in een scrumteam aan het realiseren van wetgeving in een complex landschap met legacy applicaties op het mainframe. Je zorgt voor een goede en intensieve afstemming met de andere teamleden en staat in nauw contact met de productowner, architect, gebruikers en de andere testers binnen de afdeling. 

Achtergrond opdracht

Integratie Business Services (IBS) heeft als missie het voortbrengen en leveren van herkenbare IT-oplossingen voor de business van de Belastingdienst. Hierbij worden generieke en specifieke voorzieningen geïntegreerd tot compleet werkende IT-oplossingen. De afdeling IBS Vennootschapsbelasting en Dividendbelasting (VPB en DIV) zorgt voor architectuur, ontwikkeling, bouw, test, integratie, (gebruikers)documentatie en inzet van applicaties binnen de keten Vennootschapsbelasting (VpB) en Dividendbelasting. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve test automation engineer die aan de slag wil met de realisatie van nieuwe IT ondersteuning (landschap) voor VPB. Dit zal een combinatie zijn van Java voor het kantoordeel, transactie deel in Cobol, business rule management met behulp van Blaze (van IBM), en besturing m.b.v. BPM (van IBM).Samen met de andere teams zal een geintegreerde oplossing voor de gebruikers gerealiseerd moeten worden. 

Eisen/wensen

Functie eisen

  • Kennis en ervaring met opzetten, inrichten en onderhouden van testautomatisering. Robot Framework is een pré
  • Opzetten van fysieke en logisch testgevallen Opzetten van testscenario’s o.b.v. jobflows en beschikbare testgevallen
  • Minimaal 4 jaar ervaring met testen in een complexe omgeving 
  • Minimaal 4 jaar ervaring met het opzetten en uitbouwen van testautomatisering
  • Minimaal 4 jaar ervaring met testen met diverse raakvlakken 
  • Minimaal 4 jaar kennis en ervaring met testen op het Mainframe platform

Competenties

Jij hebt een helicopterview, maar ook aandacht voor details. Als een agile-minded professional ben je een echte teamspeler. Je wil in elke sprint met het team een goed resultaat neerzetten. En je streeft continu naar verbetering. Je bent proactief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, communicatief vaardig en gericht op kennisdeling/ -overdracht/-borging. We zoeken een ‘T-shaped professional’ waarvan wordt verwacht dat jij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig.