z.s.m.
36 uur per week
Den Haag
5 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Opdrachtomschrijving

Over de organisatie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Over deze opdracht

Opdrachtgever

iRealisatie is onderdeel van de directie informatiebeleid en ontwikkelt in opdracht van beleidsafdelingen van VWS, maatwerk software en tools die bijdragen aan het versnellen van de digitalisering in de zorg. Denk daarbij aan:

  • Het verkennen en aantonen van nieuwe oplossingen door het uitvoeren van pilots of POCS (proof of concepts); 
  • Het ontwikkelen en realiseren van nieuwe software en digitale tools op basis van privacy en security by design; 
  • Het moderniseren van bestaande, verouderde, informatiesystemen. 
  • Het inzetten van technisch advies bij digitaliseringsvraagstukken. 

iRealisatie heeft alle capaciteiten in huis om software te ontwerpen, ontwikkelen én beheren – met een privacyen security-first aanpak. We bouwen software, webapplicaties en mobiele apps. 

PGB2.0 

Een pgb is een budget (geldbedrag) dat cliënten kunnen aanvragen om zelf hulp, (thuis)zorg en begeleiding of voorzieningen in te kopen om zelfstandig te (blijven) wonen en leven. Daarbij kiest de cliënt zelf zorgverleners en begeleiders uit. 

Een pgb kan op basis van verschillende regelingen worden aangevraagd: op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet (Zvw). 

De betrokken partijen hebben in 2017 afgesproken de PGB-keten te verbeteren om zo de budgethouder beter te ondersteunen in zijn regievoerende rol, de keten verder te standaardiseren en de verantwoordelijkheden van de verstrekkers (zorgkantoren en gemeenten) beter te borgen. Dit gebeurt door de (door)ontwikkeling van het PGB2.0-systeem. 

Dit systeem omvat een zorgdomein en een financieel domein die met elkaar zijn verbonden via koppelvlakken. Het zorgdomein omvat zowel een portaal voor budgethouders als portalen voor SVB-medewerkers, zorgverleners en verstrekkers (gemeenten en zorgkantoren). Daarnaast heeft het zorgdomein koppelingen met het financiële domein, bestaande uit de financiële en administratieve systemen van de SVB.

Opdrachtomschrijving

Never a dull moment” op het persoonsgebonden budget (pgb)- dossier! Wil jij een bijdrage leveren aan de uitwerking professionalisering van de beheerorganisatie PGB2.0? Vind je het leuk om bij een programma te werken en de verbinding te zoeken tussen de verschillende belanghebbenden? 

En houd je van een uitdaging in een dynamische omgeving? Kom dan het programma PGB2.0 versterken!

Voor dit programma zijn wij op zoek naar een tweetal Sr.Net Developer.

De opdracht

Voor het programma zoeken wij een tweetal ervaren .Net developers. Jij bent verantwoordelijk voor 

het optimaal bouwen van de .Net (web)applicaties.

Eisen/wensen

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt over tenminste HBO werk-en denkniveau 
  • Kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met werken binnen een projectorganisatie met diverse stakeholders, bij voorkeur binnen de Rijksoverheid en/of zorgsector

Wensen

  • De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring (minimaal 2- 5 jaar) met ontwikkeling van diverse applicaties binnen het zorgdomein
  • De kandidaat ervaring heeft met structurele verbeteringen door te voeren in de backend architectuur
  • De kandidaat beschikt over praktijkervaring met Agile project methodieken
  • De kandidaat ervaring binnen het zorgdomein en voldoet aan de gevraagde technieken en onderdelen uit het gewenste profiel