z.s.m.
36 uur per week
Zwolle
6 maanden+ 
Deze opdracht is inmiddels gesloten.
Bekijk de actuele opdrachten!

Opdrachtomschrijving

Functieomschrijving:

Als DevOps engineer van het IAM Generiek Koppelvlak ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de applicatie stack, het door ontwikkelen van functionaliteit en het tweede lijn beantwoorden van vragen van de gebruikers. Je komt met realistische inschattingen ten aanzien van benodigde tijd, capaciteit en middelen. Je werkt samen in een multidisciplinair agile team samen met de product owner. Daarnaast werk je nauw samen met collega ontwikkelaars en infra teams.

Achtergrond opdracht

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het inrichten en configureren van een o.a. een API manager en een LDAP structuur. Als ontwikkelaar binnen het scrum team ben jij samen met de andere teamleden verantwoordelijk voor het inrichten, testen en beheren van dit nieuwe systemen. Je helpt mee aan het ontwikkelen en beheren van nieuwe berichtenstromen in bijvoorbeeld Axway of Java. Kennisoverdracht binnen het team is belangrijk. 

Over de klant:

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. 

Eisen/wensen

Eisen:

  • Java
  • Ruime kennis en ervaring met ESB producten, API's, Webservices of LDAP
  • Minimaal 2 jaar in de afgelopen 5 jaar in de functie van software ontwikkelaar binnen de Rijksoverheid 
  • Minimaal 3 jaar ervaring met een of meer technologien zoals LDAP, XML, XSD, XSLT, Webservices, JAVA en REST-API

Wensen:

  • Kennis van het Identity & Access Management is meegenomen.
  • Bewezen meerjarige kennis van en ervaring met sofwareontwikkeling en systeemconfiguratie. Bij voorkeur in een Agile team.