z.s.m.
36 uur per week
Assen
onbekend 
Lijkt deze opdracht jou wat? En vind je dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie? Neem dan nu contact met ons op!
Neem contact op!

Opdrachtomschrijving

Inzet van een ontwikkelaar met ruime ervaring op het gebied van IAM tooling voor het ontwikkelen, beheren en doorontwikkelen van een Centrale IAM oplossing voor verschillende RVO portalen. Ervaring op het gebied van TVS4, SAML, Keycloak, SAML encryptie en Polymorfe versleuteling. Daarnaast is ervaring met het schrijven van Java code vereist. 

 

De werkzaamheden bestaan uit het beheer en het doorontwikkelen van de CIAM oplossing in een gespecialiseerd DevOps team. In opdracht van de klant worden nieuwe funtionaliteiten ontwikkeld. 

 

Meedenken en adviseren bij het aanpassen, oplossen en verbeteren van de CIAM oplossing; het opstellen van zowel functionele ontwerpen als technische ontwerpen; het analyseren en oplossen van software problemen.

 

De werkzaamheden worden opgepakt na opdracht van de delivery manager van Dictu en de klant RVO. Communicatie vindt plaats met medewerkers van Dictu en van de klant.

 

Achtergrond opdracht:

DICTU vraagt externe inzet met kennis en ervaring van TVS4, SAML, Keycloak, Forgerock, Shibboleth, SAML encryptie en Polymorfe versleuteling. In het koppelen van RVO portalen met de rijksbrede voorziening TVS4, wordt DICTU graag ondersteund door een of meerdere ervaren ontwikkelaars bij het in te zetten koppelvak SAML. Beheer afspraken zijn vastgelegd in een afspraken document. In dit document staan afspraken vermeld over onder andere oplostijden van incidenten, realiseren van wijzigingen en inzicht in communicatielijnen.

Eisen/wensen

  • Ervaring met ontwikkeling op basis van TVS4, SAML, Keycloak, SAML encryptie, Polymorfe versleuteling en programmeren in Java.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkeling op basis van TVS4, SAML, Keycloak, SAML encryptie, Polymorfe versleuteling en programmeren in Java.
  • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met het werken binnen een complex ICT-landschap